TSW

The TSW headquarters is located on the outskirts of the centre of Treviso, inside a building with modern and rigorous lines, surrounded by a green space. The agency is spread over two floors, occupied by offices, co-working spaces and meeting rooms of different sizes. The absolute protagonist of the interior design project is the natural wood that covers all the main surfaces of the reception areas, from the stairs to the corridors, from the walls to the ceilings of the meeting rooms, creating a pleasant feeling of essentiality.

All the research is developed starting from the natural theme, enriching the d├ęcor with plants and suggestive botanical touches in suspension that also continue in the co-working rooms, reserved for the work stations of collaborators, creating a continuity between the different environments. The furnishings also follow the same concept, blending in with the surrounding environment, such as the maxi-table in light wood positioned in the main meeting room, the coffee room tables which, with their tubular shape, recall tree trunks and the bookcase corner of the conference room created from a gap between the two wooden walls. The only decorative element on the wall, in addition to the sign with the name of the agency, is located in the coffee room, where the 20 concepts that embody the philosophy of TSW have been reported on the back wall.

  • Credits: Silvio Stefani, Architect. Clara Galanti, Photo.
  • Project: Studio Metamorphosi104.
  • Category / Company
  • Location / Treviso, Italy
  • Year / 2017
  • Share /

Other Projects

Company
Biel, Switzerland
2012
Company
Thalwil, Switzerland
2016
Home
Treviso
2012
Retail
Udine, Italy
2016
Retail
Milan
2016
Company
Wittenbach, Switzerland
2017